Gruppetrening

Vi tilbyr kurs og drop-in i Pilates med oppstart 22.september. Kurset foregår i Ok klinikken sine lokaler sentralt på Majorstuen i Oslo. Pilateskurset legger vekt på tett oppfølging og opplæring fra vår erfarne pilatesinstruktør.

Fra og med torsdag 22. september setter vi på nytt i gang med pilateskurs med vår instruktør Magnhild Krog. Kurset vil gå over en åtte ukers periode og koste 2000 kr.  Vi ønsker å skape et godt og lærerikt kurstilbud, med tett oppfølging fra instruktøren, og det vil derfor kun være plass til 5 deltakere på hvert kurs. Det vil også være mulighet for drop-in, men da det er begrensede antall plasser på hver time så anbefales det å velge hele kurset for å få best mulig utbytte og oppfølging av instruktøren. Vær tidlig ute for å sikre deg plass!

 

Hvorfor velge Pilates som treningsform?

Pilates er en skånsom og effektiv treningsform. Pilates fokuserer på å bygge opp den indre støttemuskulaturen og legger stor vekt på trening av kjernemuskulaturen i mage og ryggregionen. Det er en treningsform som gir gode og raske resultater. Pilates er en treningsform som passer alle, uansett alder, kjønn, fysiske form og treningsbakgrunn. Pilates fokuserer på bevegelighet, styrke og holdning.

 

Pilates

Sted: Ok klinikken AS på Majorstuen i Oslo

Tidspunkt: Torsdager 17.00-18.00 Oppstart 22.09.16 (Kurset går over 8 uker (t.o.m 10.11.16)).

Pris: 2000,-.

Maksimum 5 deltagere.

Påmelding via telefon/email: 23213800 /mail@okklinikken.no

 

Drop-in

Det vil også være mulig å delta på drop-in timer. Ta kontakt med oss på telefon eller kom innom for å melde deg på time.

Drop-in koster 250,- per gang.

 

Påmelding til pilateskurs og drop-in time er bindende. Kurset begrenser seg til åtte uker, og dersom man går glipp av en time vil det dessverre ikke bli mulighet til å ta igjen dette på et senere tidspunkt.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på telefon: 23 21 38 00 eller på e-post

Relaterte artikler

Akutt vondt i ryggen er ofte veldig smertefullt, og en tilstand som mange har opplevde å treffe på i løpet av livet. Våre terapeuter har lang og bred erfarin...

Har du vondt i bekken og hofter? Det kan være flere årsaker til dette. Hofte- og bekkenrelaterte plager kan ofte ha en sterk sammenheng med hverandre. Kiropr...

Vi kan alle oppleve å få idrettsskader, både som aktiv idrettsutøver og som mosjonist. Risikoen for å pådra seg en skade varierer med hvilke idrett man bedri...

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden